top of page
Leaf Pattern Design

Tunnit

Eurytmiatunteja lapsille, nuorille ja aikuisille Helsingissä

IMG_20200403_224712.jpg

ABSR-kurssi

Toimintapohjainen stressinpurku

ABSR (Activity-Based Stress Release) stressinhallintaohjelma on kahdeksan viikon kurssi, joka yhdistää eurytmiaharjoituksia Buddhan kahdeksankertaiseen polkuun, josta Rudolf Steiner on kehittänyt käytännönelämän harjoituksensa. Kurssin on kehittänyt Dr. med. Harald Haas ja eurytmisti Theodor Hundhammer ja se on tieteellisesti arvioitu. Monet osallistujat kertovat syvistä ja voimakkaista kokemuksista. ​

MATKA INTERVALLEIHIN
Syväsukellus musiikin elementteihin vol.1

keskiviikkoisin klo 18.30-20
22.3. - 17.5.2023
Lehtikuusentie 2 M, Helsinki


 

Tutkimme kehollisesti ja taiteellisesti intervalleja. Työskentelyn ote on meditatiivinen ja toisteinen. Sukellamme yhteen intervalliin kokonaisen tunnin ajaksi, sitä kuunnellen, sen sisällä liikkuen ja sitä hahmottaen. Työskentely sisältää kuuntelua, liikettä, piirtämistä ja kirjoittamista. Tunnin lopuksi jaamme saamamme vaikutelmat yrittäen koostaa niistä esiin intervallin hahmon. Tapaamiskertoja on 9 kpl, joiden aikana tutkimme intervalleja priimistä oktaaviin salaisessa sekalaisessa järjestyksessä.

 

Kurssin hinta: 108 euroa

Kurssi järjestetään jos 6 ihmistä osallistuu kurssille.

Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 20.3.2023!

 

Ohjaaja: Jonna Kankkonen eurytmiaopettaja

 

Huom! Työskentelyn ote saattaa olla intensiivistä psyykelle. Teemme tunnin päätteeksi kehoskannauksen auttaaksemme itseämme palaamaan takaisin kehoomme. Työskentely ei sisällä varsinaisesti eurytmiaa, mutta voi luoda perustaa musiikin kokemukselliselle ymmärtämiselle.

ilmoittautumiset viimeistään 20.3.2023

osoitteeseen taitein@taitein.fi

TAITEIN & EURYTHMY CHANNEL HELSINKI

bottom of page